DigitaltMuseum 3.5 er under utvikling. Hovedfokus er publisering av film. Fint om alle som har sterke meninger om hva som burde prioriteres sier ifra her!

Views: 66

Reply to This

Upload Files

Attach files (limit: 7MB)

Replies to This Discussion

Delete

Her er prioritert liste fra PrimusSverige

Attachments:
Delete

Forbedret Mappe-funksjon

Når jeg som ansatt i Vestfoldmuseene lager og publiserer en mappe, fremstår dette som Vestfoldmuseenes mappe. Jeg kunne ønske meg en mulighet for å velge om mappen jeg lager skal representere Vestfoldmuseene eller meg selv som privatpersn, UTEN å måtte operere med to brukerkontoer på DiMu.

Det bør være forskjell på mapper som lages i forbindelse med et prosjekt eller en utstilling, og mapper som museets interesserte ansatte lager ut i fra egne faglige interesser.

Jeg ønsker meg også en mulighet for å legge inn poster i en mappe i batch-operasjon. F.eks ved å velge alle i et søketreff.

Delete

Film er viktig for oss på Norsk Folkemuseum. Topp!

Vi ønsker oss noen små forbedringer på skjema bestilling av bilder som ville spart museene for veldig mye unødvendig arbeid. Her er noen umiddelbare forslag:

  • Obligatorisk valg om levering på papir eller digital fil med et valgfritt fritekstfelt hvor de kan beskrive størrelse eller andre beskjeder
  • Obligatorisk fritekstfelt "Hva skal bildet/bildene brukes til?" eller lignende
  • Obligatoriske felt for navn, adresse, postnummer, sted, e-post

Vi bruker i dag mye tid på å ta kontakt med kunder fordi de ikke beskriver hva de vil ha og hva de skal bruke materialet til. Det hadde vært virkelig flott om vi fikk forbedret dette skjemaet litt!

Delete

Vedrørende bestilling og nedlasting av bilder så hadde det vært ønskelig at bestiller krysser av for ønsket kvalitet, hvilket AUTOMATISK måles opp mot tilgjengelig kvalitet, som videre styrer om man kan laste ned direkte for en billig penge/gratis, eller må bestille personlig service/nyskann og da en noe stivere pris. Det bør også være mulig at kundene betaler på forhånd (i hvert fall der fila er tilgjengelig). Det kan være andre maskinelle muligheter her også vil jeg tro.

 Slike tilleggsfunksjoner vil spare mye tid som fotoarkivarer i dag, og framover, må bruke på manuell håndtering.

Reply to Discussion

Upload Files

Attach files (limit: 7MB)

Text Box

Notes

Notes Home

Welcome! To view all notes, click here.

Created by Admin Oct 14, 2012 at 5:11pm. Last updated by Admin 5 hours ago.

Västmanlands läns museum er publisert på DigitaltMuseum

Västmanlands läns museum är ett kulturhistoriskt museum med rötterna i historien. Vi finns på Karlsgatan 2 i Västerås. Att samla, vårda, förvalta och tillgängliggöra är våra ledord. Sedan starten 1861 har vi samlat på det mesta som går att samla på; fotografier, arkivalier, arkeologi, kulturhistoria,…

Continue

Created by Gunn Walmann, KulturIT Jun 26, 2018 at 10:17am. Last updated by Gunn Walmann, KulturIT Jun 26, 2018.

Setesdalsmuseet er nå publisert på DigitaltMuseum

Setesdalsmuseet er eit regionalmuseum for kommunane Bykle, Valle, Bygland, Evje og Hornnes og Iveland. Setesdalsmuseet er ein del av Aust-Agder museum og arkiv.

Setesdalsmuseet har ei 100 år gamal historie. Setesdalskulturen var velkjend, men så langt hadde filosofien vore å hente ut…

Continue

Created by Gunn Walmann, KulturIT Jun 21, 2018 at 2:22pm. Last updated by Gunn Walmann, KulturIT Jun 21, 2018.

Groups

© 2019   Created by Admin.   Powered by

Badges  |  Help  |  Privacy Policy  |  Terms of Service