Hei! Her i MUST har det dukket opp en liten diskusjon om det kan være aktuelt å ha noen slags felles retningslinjer/kjøreregler for hvor grensen går når det gjelder sletting av kommentarer som kommer inn og vises på objektene i DiMu. Hva er "akseptabelt" og ikke av kommentarer?

Vi har ikke oppdaget noen store problemer knyttet til dette ennå, men hvem vet ettersom brukermassen blir større og det blir mer fokus på brukerinvolvering.

Har noen andre vært innom tanken? Kan det være noe museene (eller noen av museene) kan se på i fellesskap??

Views: 51

Reply to This

Upload Files

Attach files (limit: 7MB)

Replies to This Discussion

Delete

Hei, det er en god ide! Det er sikkert flere museer som har opplevd kommentarer hvor de lurte på hvordan de skal håndtere det. Vi på Jærmuseet har opplevd at kommentarer innehold reklame, noe som vi ikke ønsket.

Delete

Ja, og det kan gjelde språkbruk, grenser for "personlige betroelser" (kanskje ikke alle skjønner at publiseringen er offentlig), m.m. Som sagt har vi ikke så mye erfaring ennå, men kanskje noen av de større museene som har publisert mer foto kunne ha noen synspunkter å komme med :)

Reply to Discussion

Upload Files

Attach files (limit: 7MB)

Text Box

Notes

Notes Home

Welcome! To view all notes, click here.

Created by Admin Oct 14, 2012 at 5:11pm. Last updated by Admin 5 hours ago.

Västmanlands läns museum er publisert på DigitaltMuseum

Västmanlands läns museum är ett kulturhistoriskt museum med rötterna i historien. Vi finns på Karlsgatan 2 i Västerås. Att samla, vårda, förvalta och tillgängliggöra är våra ledord. Sedan starten 1861 har vi samlat på det mesta som går att samla på; fotografier, arkivalier, arkeologi, kulturhistoria,…

Continue

Created by Gunn Walmann, KulturIT Jun 26, 2018 at 10:17am. Last updated by Gunn Walmann, KulturIT Jun 26, 2018.

Setesdalsmuseet er nå publisert på DigitaltMuseum

Setesdalsmuseet er eit regionalmuseum for kommunane Bykle, Valle, Bygland, Evje og Hornnes og Iveland. Setesdalsmuseet er ein del av Aust-Agder museum og arkiv.

Setesdalsmuseet har ei 100 år gamal historie. Setesdalskulturen var velkjend, men så langt hadde filosofien vore å hente ut…

Continue

Created by Gunn Walmann, KulturIT Jun 21, 2018 at 2:22pm. Last updated by Gunn Walmann, KulturIT Jun 21, 2018.

Groups

© 2019   Created by Admin.   Powered by

Badges  |  Help  |  Privacy Policy  |  Terms of Service