Bättre kontroll över e-postaviseringar och arbetsuppgifter i KulturNav 1.9.5

Vi har sedan tidigare diskuterat problem med e-postaviseringar och i och med version 1.9.5 hoppas vi att vi löst problemen. Vi räknar med att den nya versionen blir tillgänglig runt 20 maj. 

  • Avisering per e-post kring nya poster, förslag till nya poster och poster med ändringsförslag kommer nu att skickas ut dagligen eller en gång per vecka. Inställningen görs i din användarprofil på Min sida (Funktionsmeny | Redigera).
  • E-postaviseringar sker från en egen nyutvecklad tjänst som vi hoppas är mer stabil än den tidigare funktionen för aviseringar. E-posten som skickas ut till dig innehåller en länk till en ny lista med poster som visas i en ny panel på Min sida:
  • Ny Uppgiftspanel som fälls ut till höger på Min sida som gör att du kan överblicka poster som är aktuella för dig att ta tag i. Poster listas som har ett uppföljningsbehov som aviserats via e-post, godkända poster som avvaktar eventuell publicering och poster med dialog. Panelen öppnas via en ny knapp i verktygsraden på Min sida. Det finns färgsignaler på knappar som uppmärksammar dig på att det finns nya och nygamla uppgifter att utföra. Signalen sitter både på Min-sida-knappen i menyn och på knappen Uppgifter på Min sida. 
  • Dialogmeddelanden kan nu arkiveras. Det betyder att du inte behöver radera dialogmeddelanden som är inaktuella eller besvarade. Arkiverad dialog visas bara för administratörer och arkiverad dialog signaleras inte i listor och sökresultat. Arkiverad dialog visas inte i listan i uppgiftspanelen. Du arkiverar ett dialogmeddelande genom att trycka på knappen Arkivera i anslutning till meddelandet. Funktionen att radera ett meddelande finns emellertid kvar om du verkligen vill ta bort meddelandet.

Den nya uppgiftspanelen som du har tillgång till på Min sida. Den sammanfattar arbetsuppgifter i tre listor - Att göra, Godkända poster och Dialog - och du aktiverar respektive lista genom att trycka på knappen högst upp i panelen. Varje lista har två visningslägen: poster inom aktuell tidsperiod som du har aviseringar och poster utan tidsfilter.

Views: 20

Reply to This

Upload Files

Attach files (limit: 7MB)

Replies to This Discussion

Delete

Nu på morgonen 22 maj uppdaterade vi KulturNav med 1.9.5. Ni bör ha era "efterlängtade" aviseringar igen i full omfattning när ni kommer till jobbet i morgon. Ni gör inställningar om ni vill ha en avisering per dag eller en avisering per vecka i er profil på Min sida | Funktionsmenyn | Redigera. 

Reply to Discussion

Upload Files

Attach files (limit: 7MB)

Text Box

Notes

Jødisk museum i Oslo er publisert på DigitaltMuseum.no

Jødisk Museum i Oslo (JMO) er en selvstendig stiftelse som samler, bevarer, forsker på og formidler pålitelig kunnskap om jødisk liv og historie i Norge. Museet forvalter en nasjonal kulturarv og er etablert i en forhenværende synagoge i Calmeyers gate.

Se samlingen …

Continue

Created by Gunn Walmann, KulturIT Jul 5, 2019 at 11:22am. Last updated by Gunn Walmann, KulturIT Jul 5.

God jul!

Julkort svensk

Julekort bokmål

Julkortet med illustration av Maja Synnergren (1891-1950) ur Bohusläns museums…

Continue

Created by Marit Kjeksrud Amundsen Dec 21, 2018 at 2:58pm. Last updated by Marit Kjeksrud Amundsen Dec 21, 2018.

Nidaros Domkirkes Restaureringsarbeider er nå publisert på DigitaltMuseum

Nidaros Domkirkes Restaureringsarbeider (NDR) ble opprettet i 1869 for å gjenoppbygge Nidarosdomen, og har i dag også ansvaret for Erkebispegården. NDR har et stort dokumentasjonsmateriale om Nidarosdomens og Erkebispegårdsens bygnings- og restaureringshistorie. De har nå publisert…
Continue

Created by Gunn Walmann, KulturIT Dec 21, 2018 at 12:52pm. Last updated by Gunn Walmann, KulturIT Dec 21, 2018.

Groups

© 2019   Created by Admin.   Powered by

Badges  |  Help  |  Privacy Policy  |  Terms of Service